Ørelys

Ørelys

-ear candle-


Et ørelys er et ca. 23 cm langt håndlavet rør, forarbejdet af den fineste bomuld dyppet i bivoks, der indeholder forskellige essentiele olier. Ørelyset anvendes ved at personen ligger behageligt på siden, i hvilestilling. Et ørelys anbringes igennem den medfølgende beskyttelses krav med papir delen mod øret(og alu delen opad mod flamen) og lodret i øregangen, hvorefter det antændes.

Der kan opleves en svag susen og varme, hvilket er tegn på at lyset fungerer som det skal. Lyset brændes kun ca. 2/3 dele ned, og slukkes derefter i vand.
Lyset virker ved at der dannes et let vakuum (undertryk) der varsomt masserer trommehinden. Affaldsstoffer som voks og væske trækkes langsomt ud af øret og op i røret.


Disse ørelys indeholder kun naturligt bivoks af højeste kvalitet samt fint bomuld, og essentielle olier af det højeste kvalitet. I bunden er der et lille indføringsstykke til øret, så det er nemt at placere ørelyset, så det sidder ordentligt. Derudover medfølger der en beskyttelses krave, så lyset ikke risikere at dryppe ned på klienten.


Flere forskellige symptomer kan afhjælpes ved brug af ørelys bl.a.:
mellemørebetændelse, dårlig hørelse, propper i ørerne, tinnitus, støj i hovedet, svimmelhed, migræne, hovedpine, stress, søvnløshed, styrker immunsystemet og er bevidsthedsudvidende.


Anbefalet brug:
Det anbefales at udføre 2 - 3 behandlinger på hvert øre den første uge.
2 behandlinger den 2. uge og 1 behandling den 3. uge.


Herefter 1 behandling hver 14. dag indtil problemet er væk.


Undgå at få vand i ørene i 24 timer efter behandlingen.


Bestil online her.