Soul Realignment

Soul Realignment


Hvad er Soul Realignment og hvordan kan det hjælpe mig?

 

Vi har alle sammen en Sjæl og vores helt egen vej og mål her i vores nuværende liv, som vi måske forholder os til eller ej. Når vi gang på gang går imod vores egen natur/sjæl igennem de valg vi dagligt træffer være små som større valg vil vores sjæl komme i ubalance, og ubalancer på sjælelig plan kan sagtens afspejles i vores fysiske velvære. Du har måske hørt nogen sige: "Jeg får helt ondt i maven når jeg gør ....., men jeg er "nødt" til at gøre ....." Hvor du måske har lyst til at sige til vedkommende: "Du er IKKE nødt til at gøre .....!!!" Vi træffer hele tiden valg, men de valg der er imod vores natur/sjæl vil altid gør "ondt" og derfor skal vi træffe ALTID kun de valg som er vores. Jeg ved det godt at nogle gange konsekvenserne af de valg er ikke kun roser og lyserøde skyer, men i lange løb vil det gavne dig dybt ind i din kerne.

Derinde ved du godt at det er det helt rigtige at gøre.

 

Men det er ikke altid så nemt som det lyder, måske fordi du ikke helt ved "hvem" du er eller måske har du en anelse men usikkerheden forhindrer dig. Det kan også godt være at i tidens løb har du truffet så mange valg som er imod din natur/sjæl, at du har svært ved at komme helt derind og mærke, lytte, føle...  Årsagerne kan være mange og til tider kan føles uoverskueligt eller ligefrem umuligt, men der er lys og håb for dig.

 

Når vi tager af sted herfra kan vi ikke få det materielle ting med, men sjælen med både de gode og ikke så gode erfaringer, den tager vi altså med. Og indtil da hvorfor skal vi ikke få det bedste ude af dette liv, af denne vidunderlige erfaring vi danner hvert eneste øjeblik og fjerne alle de "ting" som forhindrer os i det.

 

Det kan du gøre ved igen at skabe balance også på den sjælelige plan, og det kan jeg hjælpe dig med ved at gå ind på det femte dimensionelle plan i det der bliver kaldt Akashic Records og læse din sjæls historie op, for at finde ud hvilke forhindringer findes der og hjælpe dig med at rydde op. Hovedrengøring hvis du vil, så du kan starte på en frisk.

 

Ja, du har læst det rigtigt: det er dig der skal rydde op. Jeg åbner døren for dig men du skal gå igennem døren/vejen, fordi jeg kan ikke gøre det for dig, og jeg vil heller ikke skubbe dig derinde/ude... Jeg inviterer dig blot ved at lave mit arbejde, åbne døren og hjælpe dig med at komme i gang, og sidst men ikke mindst give dig hjemmearbejde. Men du er også selv nødt til at træffe nye valg som er mere i overensstemmelse med din sjæl.

Det er IKKE​ et værksted jeg driver hvor du afleverer bilen til reparation og du

kommer bagefter for at hente og betale den og så den virker som den skal... Du

er selv en del af processen og skal gøre dit for at det lykkedes.

 

Hvis du er parat til det og vil gerne får den hjælp der skal til så registrerer du dig hernede for at give mig tilladelse til adgang af dine optegnelser i Akashic Records.


Nogle gange kan sjælen have travlt af forskellige grunde eller vil ikke have hjælp, så kan jeg ikke komme videre på det tidspunkt, så vil du får besked med det samme og det koster

ikke noget. Hvis til gengæld får jeg lov at komme videre og hjælpe så sender jeg en faktura pr e-mail, og lige så snart faktura er betalt får du en tid hvor jeg præsenterer dig hvilke

plusser og minuser din sjæl har, dit energi center og hvordan du bruger dem bedst, til sidst får du lov til at stille nogle spørgsmål hvis du skulle have nogle. Jeg optager samtalen

og sender den efterfølgende pr e-mail sammen med dit hjemmearbejde og en tid til en opfølgende samtale, maks en halv time.

 

Hvis du allerede er min klient eller under behandling hos mig er prisen: 9.950,- kr

ellers koster en læsning: 11.500,- kr